Eigen website?

Eigen website?

Heeft u interresse in een eigen website en heeft (nog) geen ervaring om deze zelf op te zetten, dan kan dit een oplossing zijn.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Heeft u al een idee/ontwerp, dan stuurt u deze door. Geen idee, dan gaan we kijken aan de hand van uw wensen wat de mogelijkheden zijn.
Hierna wordt de web pagina stap voor stap in overleg met u opgebouwd en met regelmaat op een testsite gepresenteerd.
Is alles naar tevredenheid, dan zal de gehele site naar u worden toegestuurd. Waarna u zelf deze kan onderhouden.

Html-website, php-website?
(vanwege de opkomst van WordPress die makkleijker te beheren is, worden er geen html websites meer gebouwd)

Database.

Een database via het internet kan veel uitkomst bieden voor bepaalde informatie die u online kan raadplegen en vullen. De database kan in de regel alleen worden gebruikt na een inlogcode. Enkele voorbeelden zijn de CIL en SWFD.

WordPress.

Voor een WordPress website gelden bepaalde regels. WordPress bestaat uit een compleet thema waar o.a. de pagina’s in gemaakt worden.
Wordpress is voor een niet ervaren website bouwer vaak een uitkomst omdat het maken van een pagina c.q. bericht veel weg heeft van een tekstverwerker.
Maar ook diverse functies zoals een contactformulier, fotoalbum, webshop en vele andere leuke opties zijn veelal gratis te verkrijgen waardoor uw website aantrekkelijk blijft in de kosten. Kosten van bouwen is op aanvraag.

Provider?

U heeft geen provider, wij helpen u graag om u aan te melden bij een provider die betrouwbaar is en zeer aantrekkelijk in prijs.