Sam’s Diddl. (2005)

Hoiiiiii Diddl-fans ,
leuk dat jullie ff langskomen.
Ik zal ff iets vertellen over mezelf.
Ik ben dus Samantha ik ben 11 jaar, en woon in Eindhoven.

Mijn grootste hobby op dit moment (samen met mijn moeder) is verzamelen van Diddl-blaadjes .
Ik ben zelf nog niet zo heel lang aan ’t sparen, pas sinds eind november 2004.Maar hebben al wel heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeel blokken
Sinds we op de diddl ruilbeurs in Eersel zijn geweest, zijn we helemaal verslaafd geraakt aan Diddl en toen hebben mama en ik blokken besteld 49 in totaal, om op ruilbeursen en op internet blaadjes te ruilen en te verkopen, zodat ik wat geld terug verdien voor mijn hobby.
Jullie zullen op deze site vinden welke blokken ik heb (sommige staan op de foto) er volgt zo spoedig mogelijk een foto met alle blokken die we op dit moment hebben , en welke jullie dus eventueel zouden kunnen kopen enof ruilen met mij.
Als je iets met ons wilt ruilen stuur ons dan maar een E-Mailtje via de Diddl e-mail link hieronder.
(Dit word zo spoedig mogelijk beantwoord door mijn moeder)

Klik hier voor website