Websites

Sam’s Diddl. (2005)

Hoiiiiii Diddl-fans , leuk dat jullie ff langskomen. Ik zal ff iets vertellen over mezelf. Ik ben dus Samantha ik ben 11 jaar, en woon in Eindhoven.

Vakantie Tjechië (2007)

Naar aanleiding van onze reis naar Tsjechie proberen wij onze indruk te verwoorden via deze website. Wij zijn naar het Hotel Aqaupark met een andere indruk van dit Hotel enTsjechie gegaan dan we uiteindelijk allemaal op internet konden vinden.

Fuchsia Regio 26 (2009)

Beste fuchsialiefhebbers, Regio 26 Zuidoost Brabant is lid van de Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden.

NKvF (2009)

De vereniging werd 1 januari 1965 opgericht . Het eerste bestuur bestond uit de dames M.J. Meursing-Ferguson en A.P. Sicherer-Frijlink en de heren D.van Delen en F. Roks.

CIL (2009)

Welkom bij de Cultivar Inventaris Lijst. In onderstaande zoekfuncties kunt u zoeken op elke vorm van trefwoord. Er wordt in 1 keer gezocht binnen 14569 records en in de volgende rubrieken :

Fuchsia Frans (2010)

Ik ben Frans van der Vorst en lid van de Nederlandse Kring Van Fuchsiavrienden (NKVF) vanaf 1991 en ingedeeld in regio 26 Zuid-Oost brabant waar ik bestuurslid ben.

Ironka (2010)

In het Brabantse Liempde vindt u Boxerkennel Van Ironka. Naar kennels, in de vorm van buitenverblijven, zult u bij ons tevergeefs zoeken. Onze honden wonen gewoon met ons in huis, ook ‘s nachts.

Crea Sam (2012)

Welkom op mijn site Mijn naam is Samantha. Ik ben (was) 18 jaar oud en als hobby maak ik leuke tassen, sleutel en telefoon hangers van linten, kralen en leuke bedels.

HV-Apollo (2015)

Handbal is een sport die gespeeld wordt in een zaal of op een buitenveld. Er is een competitie georganiseerd voor het winterseizoen in de zaal; voor het zomerseizoen op de buitenvelden.

Bloemsierkunst Agapanthus (2015)

De Agapanthus biedt u een ruime keuze aan moderne en klassieke bloemarrangementen, binnen- en buitenplanten en cadeau-artikelen. Wij zorgen voor een dagelijkse verse aanvoer van snijbloemen.

Panda Creation (2015)

Wij hebben momenteel al een kleine collectie ingekochte babyprodukten op voorraad die u kunt bestellen! Panda Creations beschikt al over zo’n 20.000 afbeeldingen die gebruikt kunnen worden. Enkele voorbeelden zijn te zien onder de link “Afbeeldingen”  

JTM Fotografie (2015)

Welkom bij JTM Fotografie. Hier kun je terecht voor al je wensen met betrekking tot fotografie. Op basis van jouw verhaal en jouw wensen maak ik mooie, scherpe foto’s vanuit een in het oog springende compositie. Foto’s die je raken

SWFD (2016)

In onderstaande zoek functie’s kunt u zoeken op elke vorm van trefwoord. Hoe vollediger u het trefwoord invuld, hoe nauwkeuriger het eindresultaat. Er kan worden gezocht op Cultivar/Species [standaard], Zaadgever en Stuifmeelgever of op alles tegelijkertijd.

FotoReza (2017)

Ik ben een fotograaf uit Eindhoven. Meestal maak ik foto’s van handbalwedstrijden, maar ook van andere sporten, evenementen (feesten), natuur en stadslandschap, winkel- en bedrijfspresentaties.

HV-Apollo (2018)

Apollo is een jeugdige enthousiaste handbalvereniging uit Son en Breugel. De vereniging speelt op diverse niveaus speelt en er is een team voor iedere leeftijd. Zin om een keer mee te trainen? Kom gewoon een keertje langs.

NKvF (2018)

Wie zijn wij? Wij zijn groen! Wij zijn mensen die van de natuur houden, van groen en daarbij speciaal van fuchsia’s. Daarvoor zijn wij een vereniging met 21 regio’s in Nederland.

CIL (2019)

De Cultivar Inventaris Lijst (CIL) heeft in 2019 een vernieuwing gekregen met meerdere mogelijkheden.

SanMarcoBV (2020)

SanMarco BV is de Nederlandse importeur van de verf- en stukadoorsbenodigdheden van San Marco Colorificio Italië.